Μαργαρίτα ψωμί

ΥΛΙΚΑ
500 αλευρι
1 φακελάκι μαγιά
1 κ.σ. λαδι
1/2 κ.γ. αλατι
250 Νερό ( ή όσο πάρει)  
Σουσάμι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε λεκανιτσα κοσκινιζουμε το αλεύρι 
Προσθέτουμε την ξηρή μαγιά 

Προσθετουμε σιγά σιγά χλιαρο νερό, τόσο όσο να φτιάξουμε μια μπάλα ζυμαριού.

Μεταφερουμε το ζυμάρι μας στον πάγκο και ζυμώνουμε με τα χέρια μας, τουλάχιστον 10'

Αφήνουμε το ζυμάρι μας να ξεκουραστεί για 30'

Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 7 μέρη. Πλάθουμε σε μπαλάκια 

Αλείφουμε με λάδι ένα ταψί

Βάζουμε τις μπαλίτσες ζύμης σχηματίζοντας μαργαρίτα

Πασπαλιζουμε με σουσάμι

Αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για 1 ώρα

Ψήνουμε στους 180°

Σχόλια